Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εξετάστηκε η περίπτωση Λόνβαϊκ από την ΑΕΚ

Εξετάστηκε η περίπτωση Λόνβαϊκ από την ΑΕΚ

Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν κοιτάξει την περίπτωση του νεαρού αμυντικού.

Στο μεταγραφικό επιτελείο της «Ένωσης», είναι δεδομένη η αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με το βλέμμα και στην επόμενη σεζόν. Τα βασικά κριτήρια, ήταν η δυνατότητα συμμετοχής στο βασικό σχήμα εν ευθέτω χρόνω και η δυνατότητα εξέλιξης και βελτίωσης.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν ο Ολλανδός Νάιτζελ Λόνβαϊκ. Σύμφωνα με το Sport24, ο 21χρονος στόπερ είχε κάνει «κλικ» στους Κονέ και Κουχάρσκι, οι οποίοι έκαναν κίνηση στη Γουλβς όπου και ανήκει και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 (πέρσι πήγε ως δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ της πατρίδας του και φέτος είναι βασικός στην Πλίμουθ της League 1, όπου έχει 22 συμμετοχές).

Οι «Λύκοι» του Wolverhampton, ήταν εξ αρχής θετικοί στο να παραχωρήσουν τον παίκτη, αρχικά ως δανεικό, αλλά για μια σειρά λόγων η συμφωνία δεν καρποφόρησε (δυσκολία στη διακοπή του δανεισμού του παίκτη στην Πλίμουθ, διαφωνία ως προς τη μορφή παραχώρησης του παίκτη, επιλογή της «Ένωσης» να πορευτεί ως έχει).

Σχετικά με Νικόλας Παχής

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του 2000 και ζω στο Μοσχάτο. Παρά το γεγονός ότι είμαι μόλις 10 λεπτά από το Στάδιο Καραϊσκάκη με τα πόδια, αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ την ΑΕΚ. Το πάθος μου για το γράψιμο και τον Δικέφαλο Αετό με οδήγησαν σε αυτό το site. Είμαι επίσης φοιτητής του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και λάτρης της Ιστορίας. Τιμή μου που συνεργάζομαι με την ομάδα του AEKPASSION, η οποία με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Ελέγξτε επίσης

Η στιγμή που ο Καραπαπάς πετά γυναικεία φούστα στον Μπαλτάκο (vid)

Σοκαριστικό βίντεο από τη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αντιπρόεδρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com