Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο Χάντμπολ στο κλειστό του ΟΑΚΑ ”Γ.Κασιμάτης ”. (pics)

Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο Χάντμπολ στο κλειστό του ΟΑΚΑ ”Γ.Κασιμάτης ”. (pics)

Ανοικτή στον κόσμο η σημερινή προπόνηση της Ένωσης -όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο- με την Ερασιτεχνική να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις πρώτες εικόνες της προπόνησης.

Με ενέργεια και όρεξη για χάντμπολ φαίνονται να είναι και οι παλιοί αλλά και οι νέοι παίκτες της Ένωσης στο κλειστό ”Γ.Κασιμάτης”. Η ΑΕΚ σήμερα φαίνεται να μπαίνει σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από την χαλάρωση που είχαν μετά το τέλος αυτής. Από ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες μάλιστα, ο κόσμος υποδέχθηκε ”θερμά” την ομάδα ανάβοντας και κάποια καπνογόνα κατά την διάρκεια της προπόνησης, ενισχύοντας την άποψη ότι πάντα θα βρίσκεται δίπλα στους ”μάγκες”.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ:

 

 

 

Σχετικά με Δήμος Καμσής

Δήμος Καμσής
Ονομάζομαι Δήμος Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογράφος. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Να πάρει την πρόκριση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Τον Ιωνικό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, για τους «16» …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com