Η ΑΕΚ απέσυρε την πρόταση στον Ίαν Βουγιούκα

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν απάντησε μέσα στο χρονικό περιθώριο που του είχε δοθεί και η «Ένωση» απέσυρε την πρόταση της στο Έλληνα σέντερ.

Η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση στον Ίαν Βουγιούκα όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τόλης Κοτζιάς, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» είχαν δώσει χρονικό περιθώριο να απαντήσει ο 34χρονος Έλληνας σέντερ στην πρόταση που του είχαν καταθέσει.

Οι ιθύνοντες του «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, η υπόθεση να πάρει αρκετό χρόνο και ήθελαν ο διεθνής σέντερ να απαντήσει άμεσα την πρόταση που του κατέθεσαν.

Ο Βουγιούκας δεν απάντησε εντός του χρονικού διαστήματος που του είχε δοθεί κι έτσι η ΑΕΚ απέσυρε την πρόταση της για τον Έλληνα σέντερ.

- Advertisement -

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θεωρούν τη διαρροή για την πρόταση που είχε γίνει στον παίκτη παιχνίδι των μάνατζερ του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -