Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την εκπαιδευτική της δραστηριότητα

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την εκπαιδευτική της δραστηριότητα

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την εκπαιδευτική της δραστηριότητα, έστω και μακριά από το γήπεδο.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ ακολούθησαν προπονητικό πρόγραμμα με διατάσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο σπίτι μέσω του προγράμματος Zoom υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Ιβάν Νεντέλκοβιτς και του γυμναστή Σάκη Ζαββού.

Για περίπου μία ώρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του επιτελείου, κάτι που συμβαίνει σε τακτική βάση όλο αυτόν τον καιρό που η Ακαδημία αδυνατεί, λόγω του lockdown, να λειτουργήσει υπό κανονικές συνθήκες. Η εκπαίδευση και η επικοινωνία μεταξύ των μελών των τμημάτων συνεχίζονται έστω και με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

ΑΕΚ: «Νίκο Κορομηλά, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!»

Η ευχαριστήρια ανάρτηση της ΑΕΚ για τον «Μήτσι». Ήταν αρχές του 1990 όταν ο Νίκος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com