Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Οι γερανοί είναι εδώ….

Οι γερανοί είναι εδώ….

Ήταν φυσική συνέπεια, μιας γεμάτης μέρας από στίβο, από αναμνήσεις, από δάκρυα στα μάτια, από θύμησες παλιές αλλά τόσο σημερινές…

Ήταν φυσική συνέπεια, για να κλείσει όμορφα η μέρα, ένα ραχατλίδικο σουλάτσο, στα αγαπημένα μας μέρη… Χτύπαγε και ο ήλιος όπου έβρισκε και δυσκόλευε την λοκατζίδικη αναρρίχηση, τρομάρα μου, για να ανέβω πιο ψηλά και να χαζέψω καλύτερα … Καμία σχέση με την προηγούμενη φορά….

Η κατά ύψος οικοδόμηση έχει προχωρήσει αρκετά, το σιδέρωμα περιμένει υπομονετικά το σκυρόδεμα του, οι κερκιδοφόροι είναι στημένοι και περιμένουν το κοστούμι τους, που όπου να ναι έρχεται έτοιμο, προκατασκευασμένο αλλού… Και οι γερανοί…. Τα κρένια που έλεγαν οι ναυτικοί…. Οι γερανοί δεν ξανάρχονται γιατί δεν έφυγαν ποτέ… Οι γερανοί είναι εδώ, άλλωστε έχουν μπόλικη δουλειά να κάνουν ακόμα….

Ένα δίμηνο τρελού ρυθμού μέχρι τον Αύγουστο, που κανονικά δεν πρέπει να ρίχνεις μπετά… Και μετά θα ξεκινήσει και η υπογειοποίηση παράλληλα με τις εργασίες στο γήπεδο….. Διανύσαμε μεγάλη απόσταση από το 2003, αλλά ακόμα δεν φτάσαμε στο φεγγάρι…

Έχουμε βλέπεις και τον Άρη….

Τα κρένια όμως είναι εδώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα… Γιατί από κει πάνω, το φεγγάρι είναι πιο κοντά….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η καλύτερη “ντόπα”…

Το πιάσαμε από δω, το πήγαμε από εκεί, το εξαντλήσαμε το θέμα… Την ανάλυση επί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com