Ρεβάνς σήμερα, για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, με αντίπαλο την Μαδέϊρα, στην Κασιμάτης…
Θέλει προσοχή και υπομονή για να σφραγίσει την είσοδό της στον τελικό του Τσάλεντζ Κάπ… Μια πολύ σοβαρή υπόθεση…. Πρέπει να βρεθεί ένα γήπεδο που να καλύπτει τις προδιαγραφές τελικών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και αυτά είναι συγκεκριμένα στην Αττική.
Πέραν του γηπέδου, τελικός σημαίνει ολόκληρη παραγωγή για τα πάντα…. Τηλεοπτικά, εμπορικά, δημοσιογραφικά, ασφάλεια, φιλοξενία κλπ…. Πράγματα πρωτόγνωρα για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, εδώ και περίπου 20 χρόνια… Καταρχήν όμως πρέπει με σοβαρότητα να καθαρίσει το σημερινό παιχνίδι και μετά να τρέξει για το επόμενο….
Η φωτογραφία είναι από τον Τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – Διομήδης, το 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, δηλαδή στο ΟΚΑΛ, όπου περίπου 6.000 κόσμος έφτιαξαν μια ατμόσφαιρα ανεπανάληπτη….
Οι οιωνοί, δείχνουν ευνοϊκοί…
Κώστας Σταματιάδης.
