Αρχική / Αρχική Σελίδα / Η κίνηση ανθρωπιάς της Βασίλισσας για κάλο σκοπό

Η κίνηση ανθρωπιάς της Βασίλισσας για κάλο σκοπό

Η διοίκηση της Άνβιλ θα βγάλει σε δημοπρασία την φανέλα της Βασίλισσας υπογεγραμμένη από τους παίκτες της ΑΕΚ, η Πολωνική ομάδα θα δώσει τα έσοδα από την φανέλα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει την Άνβιλ Βλόκλαβεκ  στην Πολωνία με 79-77 εκτός έδρας για το Basketball Champions League, ωστόσο η παρουσία της Βασίλισσας έχει και εξωαγωνιστικές προεκτάσεις, για την χθεσινή  αντίπαλό της. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της Πολωνικής ομάδας διοργανώνει δημοπρασία για καλό σκοπό. Η φανέλα των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου θα  δημοπρατηθεί και τα χρήματα θα διατεθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Οι παίκτες της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Κιθ Λάνγκφορντ, Μάριο Τσάλμερς, Γιόνας Ματσιούλις, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Χάρης Γιαννόπουλος και Κέντρικ Ρέι, έβαλαν τις υπογραφές τους, στην εν λόγω εμφάνιση της ΑΕΚ. Τα έσοδα από τη δημοπρασία για τη συγκεκριμένη φανέλα, θα καλύψουν τα έξοδα ενός παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Τετοιού είδους κίνησες δείχνουν πως αντίπαλοι ειμάστε μόνο μέσα στο γήπεδο, εκτός γηπέδου ολοι γινόμαστε μια γροθιά για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά  και το παιδί να γίνει το συντομότερο καλά.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφει στη Βασίλισσα ο Κατσίβελης

 Ο 28χρονος γκαρντ για τον επόμενο χρόνο θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Η ΑΕΚ ήρθε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com