Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τα 20 εκατομμύρια για την «Αγια Σοφιά»

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τα 20 εκατομμύρια για την «Αγια Σοφιά»

Σφραγίστηκαν κι επίσημα πλέον τα χρήματα για την ανέγερση του γηπέδου του «Δικεφάλου».

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε κι επίσημα τα 20.000.000 ευρώ ως επιχορήγηση για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Συμβούλιο είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη και εν τέλει η πλειοψηφία του ενέκρινε την εισήγηση για τη σύμβαση με την Ερασιτεχνική.

Πράγμα που σημαίνει, πως η ΑΕΚ θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τη δεύτερη φάση του μεγάλου έργου της.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Έργα παντού στο Ναό υπό το βλέμμα του Μελισσανίδη

Δείτε σημερινά βίντεο από τις εργασίες για το σκέπαστρο αλλά και στην ένωση των κερκίδων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com