Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Η περιφέρεια έδωσε το «OK» για εργασίες ύψους 16 εκ. ευρώ εντός της «Αγιάς Σοφιάς»

Η περιφέρεια έδωσε το «OK» για εργασίες ύψους 16 εκ. ευρώ εντός της «Αγιάς Σοφιάς»

Το όνειρο της Αγιάς Σοφιάς, βρίσκεται ολοένα και πιο… κοντά

Όπως ενημέρωσε η διεύθυνση τεχνικών έργων,ενέκρινε την μελέτη του έργου και πιο συγκεκριμένα το ποσό των 16.129.032,26 ευρώ συν το ΦΠΑ για το εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς.

 Αναλυτικά η ενημέρωση της διεύθυνσης τεχνικών έργων:

«Η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής, που χρηματοδοτεί αυτή την φάση των έργων, ενέκρινε την μελέτη του έργου για το ποσόν των 16.129.032,26 ευρώ συν ΦΠΑ και πλέον απομένει μόνο η δημοπράτηση ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στο εσωτερικό της Αγιάς Σοφιάς».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Στην «Αγιά-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε το γήπεδο για να ελέγξει την πρόοδο των έργων, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com