Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Οι πρώτες κερκίδες του Ναού μας! (pics/vid)

Οι πρώτες κερκίδες του Ναού μας! (pics/vid)

Ιστορική στιγμή στην Αγιά Σοφιά, όπου έφτασαν οι πρώτες προκατασκευασμένες κερκίδες!

Στην παλιά Θύρα 21 λοιπόν, οι πρώτες προκατασκευασμένες κερκίδες είναι γεγονός. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή προκαλεί ανατριχίλα στον κόσμο του «Δικεφάλου» που βλέπει το όνειρό του κάθε μέρα να προχωράει και περισσότερο προς την ολοκλήρωσή του.

Το εργοτάξιο πλέον αρχίζει να παίρνει μορφή γηπέδου και φυσικά η τοποθέτηση των κερκίδων θα ξεκινήσει από σήμερα και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί, πως τα κομμάτια έρχονται από εργοστάσιο της Λάρισας που έχει αναλάβει την κατασκευή.

Οι φωτογραφίες είναι από τον πιστό φίλαθλο της ομάδας μας, Αλέξανδρο Μαργαρίτη:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Και πάλι στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επιθεώρησε τα έργα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com