Η στήριξη-η τρέλα και το βράδυ που τους αξίζει

Ο Βαλάντης Αλεξούδης γράφει για τη δικαίωση, προς το πρόσωπο του λαού της ΑΕΚ, που προσφέρει μια νύχτα σαν τη σημερινή. 

Απόψε το βράδυ το ΟΑΚΑ φοράει τα Ευρωπαϊκά του και υποδέχεται ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Η ΑΕΚ είναι κοντά στο να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο προς τους ομίλους του Uefa Champions League. Αρκεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ δύσκολη αντίπαλο…τη Σέλτικ. Με το άκουσμα και μόνο της συγκεκριμένης διοργάνωσης ένα ρίγος αλλά και μια υπερηφάνεια κάνουν την εμφάνισή τους στον κάθε ένα οπαδό των Κιτρινόμαυρων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ηγηθεί όλης αυτής της προσπάθειας επαναφοράς της ομάδας στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια κάνοντας διάφορες ενέργειες και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Οι παίκτες αγωνίζονται ξεπερνώντας τον εαυτό τους σε κάθε παιχνίδι. Ο λαός της ΑΕΚ όμως μπορεί απόψε το βράδυ, αν το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό, να πανηγυρίσει λίγο παραπάνω από όλους. Εϊναι αυτός που δίδαξε τον τρόπου του να είσαι «τρελός» με μια ιδέα και να μη σε νοιάζει αν θα πάρει κάποιο τίτλο ή κάποια διάκριση, αρκεί να βρίσκεσαι στο πλευρό της να τραγουδάς για αυτήν.

Λένε πως αν δεν νιώσεις τις κακοτοπιές δεν θα καταλάβεις την ομορφιά των θετικών στιγμών. Αν κάποιοι μπορούν να εκτιμήσουν κάθε τι καλό που γίνεται είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Πέρασαν από 40 κύματα και τα τελευταία τρία χρόνια βιώνουν την απόλυτη λύτρωση. Βλέπουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να χτίζεται και την ομάδα τους να κατακτάει τίτλους. Πράγμα που τους αξίζει πέρα για πέρα.

- Advertisement -

Σήμερα λοιπόν θα βιώσουμε ακόμα μια στιγμή ηθικής ικανοποίησης για αυτούς που έδωσαν το παρόν σε κάθε επαρχεία της Ελλάδας και το δίνουν σε κάθε γωνιά της Γης. Το μόνο που ευχόμαστε και σκεφτόμαστε είναι πως μετά το σφύριγμα της λήξης όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμα μια επιτυχία του συλλόγου από τον Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -