Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Η Βασίλισσα είναι στην τελική ευθεία, για τον αντικαταστάτη του Σαντ – Ρος

Η Βασίλισσα είναι στην τελική ευθεία, για τον αντικαταστάτη του Σαντ – Ρος

 Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες, και μεταξύ των δύο θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Χάουαρντ Σαντ – Ρος.

Με τον Κουβανό να ανήκει πλέον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν μετά από αρκετό ψάξιμο στην αγορά. Καθώς ήραν πολλές προτάσεις από από ατζέντηδες και έγινε το σχετικό «ξεκαθάρισμα».

Ο κόουτς Παπαθεοδώρου έχει καταλήξει σε δύο περιπτώσεις, και σύμφωνα με πληροφορίες ο  ένας είναι καθαρός πόιντ γκαρντ και είναι Αμερικανός, που αγωνίζεται  σε ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ έχει ύψος  πάνω από 1.90μ,  οπότε πληροί τις προϋποθέσεις του ψηλού «άσου», που σας είχαμε αναφέρει.

Ενώ υπάρχει και ένας άλλος παίκτης, που έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Σαντ-Ρος, καθώς   παίζει από το «1» μέχρι το «3» και και πολύ καλός αμυντικός.

Εκτός αν προκύψει κάτι έκτακτο, με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής η υπόθεση αναμένεται να κλείσει στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε. Ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε και οι δύο παίκτες που εξετάζονται, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: Εκείνοι, που φύτεψαν το σπόρο…

 Φτάνει η ώρα/ημέρα της νέας ευρωπαϊκής πρόκλησης. Από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2020. Στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com