Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι…

Είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι…

Εδώ και πολύ καιρό, έχω πει κάποια πράγματα, μια πολύ συγκεκριμένη και σταθερή άποψη για τα περί αλλαγής φιλοσοφίας, του νέου ήθους και των υγιών παρεμβάσεων από σούπερ υπουργούς ( υπουργάρες)….

Για την περίφημη επιτροπή εξομάλυνσης, για την αδέκαστη αθλητική δικαιοσύνη, για την ηθελημένη επιτροπεία και για την νέα πορεία με τα ίδια φθαρμένα υλικά. Κάποιοι πανηγύριζαν, έβλεπαν το ποτήρι μισογεμάτο και ότι όλα βαίνουν καλώς. Συμβιβασμός στον συμβιβασμό, κάθε μέρα και από λίγο, μέχρι που στο τέλος δεν πιστεύεις στα μάτια σου με αυτό που βλέπεις, αυτό που βιώνεις.

Νομοτελειακά φτάνεις σε απίθανες χοντράδες, σε ωμή παρέμβαση και μάλιστα κυβερνητική για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Που είναι ποιο τελικά ρε παιδιά; Να τα έχουμε καλά με όλους κύριε Τσίπρα; Δεν γίνεται αυτό αν θες να είσαι σωστός. Να πριμοδοτούμε φίλους; Εξαιρετική σκέψη αλλά η εφαρμογή της έχει τόσα προβλήματα που δεν τα φαντάζεστε καν…..

Μήπως νομίζετε ότι η ΑΕΚ σας χρωστάει κάποια χάρη επειδή τελικά καταφέρνει να πάρει άδεια, να χτίσει γήπεδο, στον δικό της χώρο και με δικά της λεφτά; Και πρέπει να μην μιλάει γενικώς; Μάλλον έχετε χάσει την μπάλα και δεν μπορείτε να την βρείτε με τίποτα. Το τέρας, πρέπει να το σκοτώνεις όταν είναι μικρό, γιατί αν μπεις στην λογική, ότι είσαι πολύ μάγκας και το ελέγχεις, τότε μεγαλώνει και τρώει εσένα πρώτο.

Όσο για μένα, θα γυρίσω στο αγαπημένο μου χάντμπολ και θα συνεχίσω αυτό που κάνω πάντα, σαν ένας σουλατσαδόρος, σαν ένας φτωχός και μόνος καουμπόι……

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Τέλος εποχής…

Αυτό το φαντεζί λογότυπο, μαζί με άλλα για τα υπόλοιπα τμήματα της Μάνας, μου τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com