Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Υπεραξία, βήμα-βήμα…

Υπεραξία, βήμα-βήμα…

Τελικά, πιο πολύ μετράνε επικοινωνιακά, οι εκλογές σε κάποια ΕΠΣ ή στην Λίγκα, παρά αυτά που έχουν σημασία.

Σημασία στον Αθλητισμό, έχουν συγκεκριμένα πράγματα. Τόσο απλά, τόσο γνωστά, αλλά συγχρόνως και τόσο δύσκολα…

Βλέπεις, δεν είναι πιασάρικα, δεν κάνουν γκελ στα ΜΜΕ, ούτε καν στα ΜΚΔ… Δεν κατεβάζουν τον κόσμο στο αεροδρόμιο, δεν βάζουν την μπάλα στο πλεχτό ρε παιδάκι μου… Κι όμως, ο σωστός σχεδιασμός, η ορθολογική αθλητική λογική και η αθλητική κανονικότητα, είναι οι βάσεις για να έχεις παρόν και φυσικά μέλλον. Κανονικότητα και ορθολογισμός, δεν είναι αυτό που έκανε η ΑΕΚ, τα προηγούμενα χρόνια.

Έχω πει χιλιάδες φορές, ότι η οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον πλανήτη, θα είχε διαλυθεί… Χωρίς σπίτι, χωρίς ξεκάθαρη φιλοσοφία, χωρίς χρήματα… Όλοι ήξεραν το σωστό, όλοι ήθελαν να τα φτιάξουν, αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Η ΑΕΚ έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης το 2013 και η μαχαιριά της Γ’ Εθνικής, δοκίμασε τα όρια της αντοχής του καθένα από εμάς. Ο χρόνος όμως κύλησε και ο τροχός γύρισε και έφερε ζωή, ανάπτυξη, τίτλους και ηρεμία.

Έφερε όμως και την επιστροφή της παλιάς, καλής αθλητικής λογικής. Χτίζουμε με γοργούς ρυθμούς το γήπεδό μας, το σπίτι μας και αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και βελτιώνουμε το προπονητικό μας κέντρο. Έχουμε βάλει δηλαδή τις αναγκαίες και ικανές βάσεις, για να μεγαλώσουμε την υπεραξία του Σωματείου, βήμα βήμα, μέρα μέρα… Για να εξασφαλίσουμε την μελλοντική του βιωσιμότητα και την οικονομική του αυτάρκεια και ευρωστία. Πράγματα φυσικά που πιστώνονται στον Δημήτρη Μελισσανίδη, για να μην τρελαθούμε κιόλας.

Αυτά είναι που έχουν σημασία και όχι οι εκλογές των Ενώσεων και οι μεταγραφές που θα γίνουν ή δεν θα γίνουν. Ο Μαρίνος είναι γνώστης, δουλευταράς και νοικοκύρης, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, τον ξέρω 30 χρόνια άλλωστε. Αλλά αυτό είναι θέμα για επόμενο άρθρο.

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Τέλος εποχής…

Αυτό το φαντεζί λογότυπο, μαζί με άλλα για τα υπόλοιπα τμήματα της Μάνας, μου τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com