Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Ήταν όμορφα στην Πάτρα…

Ήταν όμορφα στην Πάτρα…

Δεν ήμουν χθες στο ντέρμπι, σπάνιο πράγμα…..

Αλλά βλέπεις είχα δώσει τον λόγο μου στον Γιάννη τον Παπαγιαννόπουλο, πως όποτε κάνει εγκαίνια στο Μουσείο του Χάντμπολ στην Πάτρα, θα πήγαινα…. Και εγώ τον λόγο μου τον κρατάω… Με όποιο κόστος… Βρέθηκα λοιπόν , μαζί με τον Γιώργο τον Κρανάκη, τον Παναγιώτη τον Ιατρούδη και τον δάσκαλο, τον Χρήστο τον Κοτζαμανίδη, σε μία εξαιρετική εκδήλωση…. Όταν μπήκαμε στο κλειστό, ήταν γεμάτο κόσμο και ρωτάω τον Γιάννη “Ρε φίλε όλοι αυτοί ποιόν περιμένουν εδώ; Eσένα μου είπε” …. Έμεινα έκπληκτος….

Μικρά παιδάκια να παρελαύνουν, μία καταπληκτική χορωδία από πιτσιρικάκια με την συνοδεία πιάνου και ένα πολύ όμορφο χορευτικό…. Βραβεύσεις παλιών αθλητών, παρουσία όλης της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας του Νομού Αχαίας…. Και φυσικά ξενάγηση σε έναν ζεστό και πολύ όμορφο χώρο, που φιλοξενεί το Μουσείο του Χάντμπολ στην Πάτρα …. Σημαίες, παλιές αθλητικές εμφανίσεις, παλιές εφημερίδες, τρόπαια, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς… Μα πάνω από όλα, μου άρεσε αυτή η σκηνή που φαίνεται στην φωτογραφία…

Όταν ο Γιάννης, κρατώντας μια παλιά φωτογραφία, της πρώτης ομάδας στην Πάτρα το 1979, τους κάλεσε από το μικρόφωνο να κατέβουν μέσα στο γήπεδο και να πάρουν τις ίδιες θέσεις μετά από 38 χρόνια!!

Είπαμε πολλά στο περιθώριο της εκδήλωσης και με τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ, τον παλιό χαντμπολικό, τον Νίκο τον Κανελλάκη, που θα φανούν στο άμεσο μέλλον.

Ήταν όμορφα στην Πάτρα, που άλλωστε είναι μια μεγάλη, ιστορική, χαντμπολική πόλη…

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Η καλύτερη “ντόπα”…

Το πιάσαμε από δω, το πήγαμε από εκεί, το εξαντλήσαμε το θέμα… Την ανάλυση επί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com