Αρχική / Αρχική Σελίδα / KAE AEK: “Τέλος οι ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας”

KAE AEK: “Τέλος οι ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας”

Η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκε σήμερα (1/9) η διαδικασία των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας και πως ξεκινά η διάθεση των ελεύθερων θέσεων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H AEK Β.C. ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σήμερα (01/09) η διαδικασία των ανανεώσεων των Εισιτηρίων Διαρκείας. Από Δευτέρα (04/09) ανοίγουν όλες οι θέσεις, και ξεκινά η διάθεση των ελεύθερων θέσεων, τις ώρες 11:00-18:00».

 

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com