Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΕ ΑΕΚ για κόσμο: «Πάντα μαζί!» (ΦΩΤΟ)

ΚΑΕ ΑΕΚ για κόσμο: «Πάντα μαζί!» (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος είναι πάντα διπλά στην Βασίλισσα.

Μεγάλη και σημαντική νίκη στη Πολωνία πέτυχε χθες η ΑΕΚ,  επικρατώντας έστω και οριακά της Άνβιλ. Η Ένωση δείχνει στοιχεία μαχητικής- ομάδας που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Στη Πολωνία είχε ξανά στην στήριξη των φίλων της που την επισκέφθηκαν μέχρι και στο ξενοδοχείο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Μετά τη νίκη της Βασίλισσας ο κόσμος έμεινε για να αποθεώσει τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή και η ΚΑΕ ΑΕΚ στον λογαριασμό της έκανε μια σχετική ανάρτηση γράφοντας: «Πάντα μαζί!».
Δείτε το ποστάρισμα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ στο Twitter:
 
Always together 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 #AEKBC

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ανασαριφάρντ: «Ολοι ενωμένοι μέχρι το τέλος…»

 Το ποστάρισμα του Καρίμ ενόψει της συνεχείας. Μήνυμα ενότητας απ’ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, μέσω instagram. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com