Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Κανένα πρόβλημα δεν άφησε η κακοκαιρία στην «Αγιά Σοφιά» (pic)

Κανένα πρόβλημα δεν άφησε η κακοκαιρία στην «Αγιά Σοφιά» (pic)

Όπως σημειώνει η εταιρία Arka Synthesis, το πιο ακραίο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων 40 ετών, δεν επηρέασε καθόλου την «Αγιά Σοφιά».

Η Arka Synthesis είναι η ελληνική εταιρία που ολοκλήρωσε το στέγαστρο, με την μελέτη, τη διαμόρφωση και την ανέγερση – τοποθέτηση της μεμβράνης.

Αφού λοιπόν άνθρωποι της εταιρίας έλεγξαν το στέγαστρο, κατέληξαν στο ότι η κακοκαιρία που πέρασε πριν λίγο καιρό από τη χώρα μας, που ήταν το πιο ακραίο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων 40 χρόνων (η χιονόπτωση ήταν πολύ μεγάλη), δεν άφησε το αποτύπωμά της στην κατασκευή.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Το πιο ακραίο φαινόμενο χιονόπτωσης των τελευταίων 40 χρόνων δεν άφησε το αποτύπωματου στις κατασκευές της ARKA.
Η ARKA ανταποκρινόμενη στις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των εφελκυόμενων μεμβρανών έχει υλοποιήσει τα τελευταία 33 χρονια τολμηρές και εμφατικές αρχιτεκονικές εφαρμογές ως αποτελέσμα της άρρηκτης σχέσης της σχεδιαστικής διερεύνησης ,της στατικής επίλυσης σε συνδιασμό με την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό ποστάρισμα:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Σημερινά πλάνα από τις εργασίες στην Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Δείτε τα βίντεο που ακολουθεί με τα πλάνα από τον «Ναό». Παρακολουθήστε τα βίντεο του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com