Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τα προβλήματα τραυματισμών και την ετοιμότητα των μεταγραφικών αποκτημάτων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:
-Για το διάστημα της διακοπής:
«Δουλέψαμε κανονικά, μπήκαμε σε ρυθμό γιατί ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».
-Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει:
«Υπάρχουν πάντα 11 διαθέσιμοι παίκτες που μπορεί να παίξουν και θα βρω από τους υπόλοιπους τη λύση μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
-Για το αν τον προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί:
«Όχι, με βοηθάει γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις και θα είναι πιο εύκολο να τοποθετήσω τους παίκτες στην ενδεκάδα».
-Για τη θέση του αριστερού μπακ με τους Ινσούα και Λόπες εκτός:
«Υπάρχουν λύσεις, σήμερα θα δω ποια θα είναι η καλύτερη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».
-Για τους Νεντελτσιάρου και Τάνκοβιτς, σε τι κατάσταση είναι:
«Ο Νέντε είναι λίγο πιο έτοιμος. Τον Τάνκοβιτς θα τον δω σήμερα και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο. Θα δούμε αν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ».
-Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
«Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ, πως παίζει και θα πάμε να τον αντιμετωπίσουμε όπως τις προηγούμενες φορές».
-Για το ότι ο Φερέιρα είπε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πέρυσι και για το ποια εικόνα έχει ο ίδιος για τον ΠΑΟΚ:
«Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Φέτος έχει αυξήσει την ποιότητά του. Θα είναι δύσκολος αγώνας και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

