Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καρντόσο: «Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι του κόσμου, πιθανό να γίνουν από 1 έως 3 μεταγραφές»

Καρντόσο: «Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι του κόσμου, πιθανό να γίνουν από 1 έως 3 μεταγραφές»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, επίσης τόνισε ότι πλέον η ευθύνη θα είναι δική του για να γίνουν οι παίκτες του οι καλύτεροι του κόσμου.

Ο 47χρονος Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους ρεπόρτερ της «Ένωσης», στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας για το όραμα του, δείχνοντας ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να φτάσει η Ένωση στο επιθυμητό επίπεδο.

«Είναι πιθανό να κάνουμε μια, δύο ή τρεις κινήσεις ακόμα. Εξαρτάται από την αγορά», επεσήμανε ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά και: «Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγκέλ Καρντόσο:

Για το πρότζεκτ της ΑΕΚ: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως πρέπει να χτίσουμε σε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να γίνουν τα πράγματα που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα. Έχουμε ένα όραμα για να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμένα και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται: «Φυσικά όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν και κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω πως κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα δυνατό χαρακτήρα και ένα καλό γκρουπ παικτών.

Για τους παίκτες, όπως είπα και στην παρουσίασή μου, το ρόστερ είναι απίθανο να κλείσει πριν τις 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε μια, δύο ή τρεις κινήσεις ακόμα. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι’ αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο

Φουλ αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες της ΑΕΚ.  Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ακαδημιών …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com