Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Και το όνομα αυτού…Aspire…

Και το όνομα αυτού…Aspire…

Επίσημη παρουσίαση χθες, ενός ακόμη Ευρωπαϊκού Προγράμματος Αθλητισμού, που αφορά τους όμως τους Πρόσφυγες…

Το περίφημο ASPIRE… Εδώ και δύο χρόνια τρέχει αλλά στην Ελλάδα θα προχωρήσει από εδώ και πέρα… Επί της ουσίας, βοηθάει τους Πρόσφυγες στην καλύτερη προσαρμογή και ομαλή ένταξη στην κοινωνία, μέσω του Αθλητισμού… Περιλαμβάνει εκπαίδευση και πιστοποίηση των Αθλητικών Φορέων που θα ενταχθούν και θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα…. Φυσικά το Χάντμπολ δεν μπορούσε να λείπει από το κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού….

Άλλωστε, εμείς εδώ και 4 χρόνια, εφαρμόζουμε ένα δικό μας πρόγραμμα, παράλληλα με τις αθλητικές μας δράσεις σε όλη την Ελλάδα… Ένα πρόγραμμα καρδιάς, ένα πρόγραμμα ψυχής, με μόνο οδηγό την τρέλα μας και μόνο χορηγό την τσέπη μας…. Κομμάτι της κοινωνικής μας αλληλεγγύης, είναι και η μεγάλη μας αγκαλιά στους πρόσφυγες, μέσα από πολλές δράσεις….

Εννοείται ότι θα στηρίξουμε το Πρόγραμμα, αλλά όπως τόνισα και στην τοποθέτησή μου, η εφαρμογή του, έχει παραμέτρους σοβαρές, που μόνο η ίδια η Πολιτεία μπορεί να απλοποιήσει και να συντονίσει την λύση τους…. Μπαίνουμε μπροστά στα πάντα, στηρίζουμε ότι βοηθάει την εικόνα του Ελληνικού Αθλητισμού και κυρίως, ότι μπορεί να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη…

Ανεξάρτητα από Εθνικότητα, χρώμα, φύλο, θρησκεία, ηλικία…

Αλλοδαπούς αλλά και Έλληνες, για να μην ξεχνιόμαστε….

ASPIRE λοιπόν, με Χάντμπολ μπροστάρη….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Τέλος εποχής…

Αυτό το φαντεζί λογότυπο, μαζί με άλλα για τα υπόλοιπα τμήματα της Μάνας, μου τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com