Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Κινείται άμεσα για ενίσχυση η ΑΕΚ!

Κινείται άμεσα για ενίσχυση η ΑΕΚ!

 Η ΑΕΚ βγαίνει ξανά στην αγορά για να αποκτήσει παίκτη που θα βοηθήσει στο κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Την ώρα που η ομάδα έψαχνε να βρει τις ισορροπίες της μετά την αποχώρηση του Σαντ – Ρος, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Γκίκα, και ακολούθησε στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μπούργος ο τραυματισμός του Κιθ Λάνγκφορντ. Οι δύο παίκτες αμφότεροι είναι νοκ – άουτ από τον πρώτο μεγάλο στόχο που είναι το κύπελλο στις 16 Φεβρουαρίου. Και η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να βγει άμεσα ξανά στην αγορά για παίκτη.

Η ΑΕΚ είχε προχωρήσει στην απόκτηση του  Ντε Αντρέ Κέιν, αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός του Γκίκα. Η «αδυναμία» της ομάδας στον «άσο», έδωσε το έναυσμα για τη μεγάλη μεταγραφή με τον Νίκο Ζήση να  ντύνεται ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Μάκης Αγγελόπουλος, μετά και την απουσία του Λάνγκφορντ, εξετάζουν επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας που μπορούν να αγωνιστούν στις θέσεις 2 και 3, να έχουν αγωνιστικό ρυθμό και να είναι άμεσα διαθέσιμοι.

Το σημαντικό είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπει άμεσα στην ομάδα, μέσα από τις προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής που ακολουθεί, να βρει τη «χημεία» με την ομάδα και να είναι μέλος της ομάδας πριν τους δύο αγώνες κυπέλλου στα μέσα του επόμενου μήνα.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου κατά διαιτητών: «Δεν είναι επαγγελματίες, μπορεί να έχουν άλλες ασχολίες, βιάζονταν να φύγουν»

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κάκιστη διαιτησία του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com