Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Κρίμα αλλά έτσι είναι………

Κρίμα αλλά έτσι είναι………

Άδικη ήττα της Εθνικής Ομάδας από το Βέλγιο. Μέσα στο πρόγραμμα όμως, διότι είναι μία ομάδα, με ποδοσφαιριστές υψηλής κλάσης, που ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε παιχνίδι.

Η τεράστια αυτοκτονία, έγινε εναντίον της Εσθονίας. Έτσι είναι αυτά παιδιά μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κάκιστες επιλογές του Σκίμπε, ο οποίος, έδωσε την εντύπωση, ότι πριμοδοτεί αθλητές που έχουν σχέση με συγκεκριμένο κλαμπ. Και έθαψε άλλους, από άλλο μεγάλο κλαμπ. Και επειδή έπεσε κράξιμο από όλον τον κόσμο και ειδικά από τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, με το Βέλγιο τους άφησε όλους απέξω. Τραγικά πράγματα. Κατά τα φαινόμενα, θα χαθεί και η δεύτερη θέση εκτός απροόπτου. Που είναι και εκείνος ο απίθανος Δρόσος, να μας πει πόσο πετυχημένος ήταν, γιατί επί των ημερών του η Εθνική ήταν αήττητη.

Αυτά τραβάει ο Ελληνικός Αθλητισμός, με κάτι φωστήρες, που κατά καιρούς, η εκάστοτε πολιτική ηγεσία, προσπαθεί να ελέγξει τα πράγματα. Κρίμα λοιπόν για την ήττα, αλλά όταν έχεις αυτοκτονήσει με την Εσθονία, δεν σου φταίει κανένας…..

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Περίοδος μεταγραφών, περίοδος χαλάρωσης αλλά και σχεδιασμού. Περίοδος που όλα μοιάζουν εφικτά με τις κατάλληλες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com