Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / «Λίγο πριν τη σέντρα» στις 21:00 με έκτακτη επικαιρότητα!

«Λίγο πριν τη σέντρα» στις 21:00 με έκτακτη επικαιρότητα!

Συντονιστείτε στις 21:00, στη ραδιοφωνική συχνότητα του AEKPASSION Radio για να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή «Λίγο πριν τη σέντρα» με τους Μιχάλη Μικελλή και Τάσο Κυριτζόγλου.

Για μια ακόμη Παρασκευή η αγαπημένη σας εκπομπή θα είναι και πάλι κοντά σας και θα σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα από την δίκη που έγινε σήμερα για τη διακοπή του ντέρμπι στην Τούμπα, πότε αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ θα συζητήσουμε όλα τα παρασκήνια του αγώνα και τι πραγματικά συνέβη στον αγωνιστικό χώρο μετά την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ.

Μαζί μας θα βρίσκονται και οι ρεπόρτερ του AEKPASSION για να μας μεταφέρουν τα πληρέστατα ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα αθλήματα, στα οποία και υπάρχει κανονικά αγωνιστική δράση.

Στα μικρόφωνα θα βρίσκονται οι Μιχάλης Μικελλής και Τάσος Κυριτζόγλου.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ακούστε ζωντανά στις 14:30 το ρεπορτάζ του AEKPASSION στο ΑΡΤ FM 90,6 & Tilesport TV!

Συντονιστείτε ραδιοφωνικά στη συχνότητα του ΑΡΤ 90,6 ή διαδικτυακά στο Youtube στην εκπομπή «Σπορ Σκορ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com