Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / «Λίγο πριν την σέντρα» με «ΑΕΚΟΣΚΟ» στις 21:00 στο AEKPASSION RADIO

«Λίγο πριν την σέντρα» με «ΑΕΚΟΣΚΟ» στις 21:00 στο AEKPASSION RADIO

Συντονιστείτε και σήμερα για να ακούσετε την εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα» για όλα όσα αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα.

Μαζί μας και «ο άνθρωπος βίντεο» της Αγιάς Σοφιάς «AEKΟΣΚΟ», να μας μιλήσει για τα έργα στα Ιερά χώματα, αλλά και το πως ξεκίνησε να τραβάει βίντεο καθημερινά, και να μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚΟΣΚΟ

Πως προετοιμάζεται η ΑΕΚ ενόψει της «φιέστας» με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, με το διαφαινόμενο sold out από τον κόσμο της!

Επίσης όλα τα νέα για την Βασίλισσα, και πως προετοιμάζεται για το Final Four Basketball Champions League, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ!

Επίσης όλο το ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα, αλλά και όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, από τα στελέχη του AEKpassion σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Στα μικρόφωνα του ΑΕΚPASSION radio, οι Μιχάλης Μικελλής και Τάσος Κυριτζόγλου.

Μην λείψει κανείς.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Ζωντανά ΑΕΚ-Μπενφίκα στο AEKPASSION radio

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική μετάδοση του AEKPASSION Radio από το ΟΑΚΑ Το AEKPASSION βρίσκεται στο ΟΑΚΑ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com