Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / «Λίγο πριν την σέντρα» με πολύ ρεπορτάζ για τον τελικό Κυπέλλου!

«Λίγο πριν την σέντρα» με πολύ ρεπορτάζ για τον τελικό Κυπέλλου!

Συντονιστείτε στις 21:00 στην εκπομπή του AEKPASSION Radio για να μάθετε τα πάντα πριν τον μεγάλο τελικό!

Η έναρξη του τελικού Κυπέλλου μετράει αντίστροφα και απομένει μόλις μία μέρα! Συντονιστείτε στις 21:00 στην καθιερωμένη εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα» για να ακούσετε πλήρες ρεπορτάζ για το αυριανό παιχνίδι, ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα, ποιος είναι ο Ισπανός ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα, αλλά και ότι άλλο αφορά την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Επίσης, όλα τα νέα για την Βασίλισσα, το κλίμα μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League, αλλά και λεπτομερή ανάλυση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη, όλο το ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα, αλλά και όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, από τα στελέχη του AEKPASSION σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Στα μικρόφωνα του ΑΕΚPASSION radio, οι Μιχάλης Μικελλής, Τάσος Κυριτζόγλου και Θοδωρής Μιμίκος.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ζωντανά ΤΩΡΑ ΑΕΚ-Χίμκι από το AEKPASSION Radio!

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τη Χίμκι στη δεύτερη μέρα του φιλικού τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που διεξάγεται …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com