Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / «Λίγο πριν την σέντρα» στις 21:00!

«Λίγο πριν την σέντρα» στις 21:00!

Επιστροφή στις εκπομπές του AEKPASSION RADIO και πρεμιέρα για το 2019, με την αγαπημένη σας συχνότητα να επιστρέφει στα ηχεία σας!

Πρεμιέρα στο νέο έτος για την εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα», όπου θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ΑΕΚ τον τελευταίο μήνα, το «μπάχαλο» στην Superleague με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση μομφής κατά του προέδρου, Μπαταγιάννη.

Επίσης, θα συζητήσουμε για την αγωνιστική καθίζηση της ΑΕΚ που συνεχίζει και το 2019, το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ θα υπάρξει αναφορά και στο πολύ στενάχωρο γεγονός με τον ξαφνικό θάνατο του 60χρονου εργάτη στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τέλος, θα υπάρξει πλήρες ρεπορτάζ από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του «Δικεφάλου», από τα στέλεχη του AEKPASSION τα οποία θα έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας. Στα μικρόφωνα της εκπομπής θα βρίσκονται οι Μιχάλης Μικελλής και Θοδωρής Μιμίκος.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

LIVE TΩΡΑ aekpassion webradio/ AEK-AEΛ

Συντονιστείτε ΤΩΡΑ στο aekpassion webradio και παρακολουθήστε τη ΖΩΝΤΑΝΗ ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ από …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com