Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λυσάνδρου: «Δεν υπήρξαν φθορές στο ΟΑΚΑ, ούτε βιαιοπραγίες»

Λυσάνδρου: «Δεν υπήρξαν φθορές στο ΟΑΚΑ, ούτε βιαιοπραγίες»

Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αναμένεται η απόφαση εντός ημέρας ή το πολύ αύριο.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν, στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου και ο διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος. Διαβάστε ΕΔΩ.

Στην υπερασπιστική της γραμμή, η ΑΕΚ τόνισε πως δεν συνιστούν βιαιοπραγία τα όσα συνέβησαν έξω από το ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Μηνάς Λυσάνδρου επικαλέστηκε τον αθλητικό νόμο αλλά και τον πειθαρχικό κώδικα, ο οποίος προϋποθέτει την ύπαρξη σωματικής επαφής για την εφαρμογή του όρου της βιαιοπραγίας. Επίσης, υπάρχει ξεκάθαρη διάκριση ανάμεσα στη ρίψη αντικειμένων και εκρηκτικών μηχανισμών με τη βιαιοπραγία.

Ακόμη, έγινε απόλυτα ξεκάθαρο πως δεν υπήρξε η παραμικρή φθορά στο ΟΑΚΑ, βάσει της καθιερωμένης αποκατάστασης που επιβάλλεται να γίνει μετά από κάθε ματς της ΑΕΚ, όταν παραδίδει πίσω το γήπεδο. Υπήρξε στη θύρα 15 ένα ραγισμένο τζάμι και δυο σχάρες μακριά από το Στάδιο.

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος διοργάνωσης του αγώνα Nικος Σμπαρούνης, ο οποίος κατά την αυτοψία μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε τα παραπάνω.

Από την έδρα δεν έγινε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ να καταθέσει υπόμνημα και πλέον αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.

 

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ανακούφιση: αρνητικά όλα τα τεστ covid

Λήξη συναγερμού στην ομάδα, αρνητικά όλα τα σημερινά τεστ covid στα Σπάτα.  Μετά τη λαχτάρα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com