Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Λουκέτο στο πρωτάθλημα βάζει η Basket League, λέει «όχι» στη διακοπή η ΕΟΚ!

Λουκέτο στο πρωτάθλημα βάζει η Basket League, λέει «όχι» στη διακοπή η ΕΟΚ!

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει για τη συνέχιση ή μη της φετινής σεζόν στη Basket League!

Πριν λίγη ώρα η Διοργανώτρια Αρχή της Basket League αποφάσισε με ψήφους 14-0 την οριστική διακοπή στη φετινή σεζόν, χωρίς να γίνεται γνωστό τι θα γίνει με τον Πρωταθλητή, αλλά και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως μπαίνει οριστικό λουκέτο στην αγωνιστική δράση μέχρι το τέλος της σεζόν, η ΕΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα αντιδράσει για να αλλάξει αυτή την απόφαση!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Basket League για να δοθεί ένα τέλος στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ για τη φετινή σεζόν.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κερδίζει έδαφος το ΟΑΚΑ για το Final 8

 Η Αθήνα και το ΟΑΚΑ είναι φαβορί για να φιλοξενήσει το διοργάνωση, με τον ισχυρό …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com