Αρχική / Αρχική Σελίδα / Μαυροειδής στο AEKPASSION: «Φέτος θα βλέπουμε μια ομάδα που θα πολεμάει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!»

Μαυροειδής στο AEKPASSION: «Φέτος θα βλέπουμε μια ομάδα που θα πολεμάει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε αποκλειστικά στο AEKPASSION και τον Νικόλα Μαργαρίτη για τους στόχους της «Βασίλισσας», τον ρόλο που θα έχει φέτος στην ΑΕΚ, τις μεταγραφικές κινήσεις, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Σε κάθε παιχνίδι δίνω ότι έχω και δεν έχω. Θέλω να δίνω στην ομάδα την σκληράδα και το ξύλο με την καλή έννοια. Θέλω να βοηθάω και να κάνουμε την ομάδα να κερδίζει κάθε παιχνίδι και να την πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και θέλει ο κόσμος».

-Για τους στόχους της «Βασίλισσας» τη φετινή σεζόν:
«Για την Ελλάδα ο σίγουρος στόχος είναι η εξασφάλιση της 3ης θέσης και από κει και πέρα να μπορέσουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τη περσινή χρονιά κερδίσαμε στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό, φέτος θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

-Για το ενδεχόμενο κατάκτησης τίτλου:
«Αυτό είναι δύσκολο. Πάμε βήμα-βήμα, δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Με το να έχουμε στόχους οι οποίοι δεν είναι ρεαλιστικοί, στην ουσία κοροϊδεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα κι αν γίνει κάτι παραπάνω πολύ καλώς να έρθει. Ο στόχος μας είναι να βγούμε τρίτοι, να κάνουμε κάποιες νίκες. Μακάρι να καταφέρουμε να μπούμε σφήνα. Οι στόχοι μας είναι πιο ρεαλιστικοί, να πάμε δηλαδή στην Ευρώπη μέχρι το Final-Four που θα φέρουν τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και στο Κύπελλο Ελλάδας αν έχουμε μια καλή κλήρωση να πάμε τελικό και σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα».

-Για τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχει φέτος:
«Δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού, είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε συμπαίκτες και ο καθένας βοηθάει τον άλλον. Μια μέρα μπορεί να μην είμαι εγώ καλά, μια μέρα μπορεί κάποιος άλλος να μην είναι καλά. Το θέμα είναι να βοηθάμε όλοι την ομάδα και να κερδίζει. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πρωταγωνιστής. Καλύτερα να βάλω 10 πόντους και να κερδίσει η ομάδα, παρά να πετύχω 20 πόντους και να χάσουμε. Αν δεν κερδίσει η ομάδα, δεν θα φανείς κι εσύ».

-Για τις μεταγραφικές προσθήκες του καλοκαιριού:
«Λείπουν και τα δύο καινούρια παιδιά (σ.σ Χάρις και Έρλι) και δεν τα έχουμε δει. Σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με πέρυσι και έχουν έρθει σκληρά παιδιά, που θα δώσουν στην ομάδα το μέταλλο του νικητή. Θα βλέπουμε μια ομάδα που θα πολεμάει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για να την κερδίσει κάποιος θα πρέπει πραγματικά να ματώσει».

-Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ΑΕΚ:
«Θέλουμε να έρθουν κοντά μας. Σε κάθε παιχνίδι κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε και να κάνουμε την ομάδα να νικήσει. Να μας αγκαλιάσει και να ξέρει ότι οτιδήποτε κάνουμε, το κάνουμε καθαρά για αυτούς, τον πρόεδρο και την ιστορία του συλλόγου μας».

Συνέντευξη: Νικόλας Μαργαρίτης

Επιμέλεια: Θοδωρής Μιμίκος

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Σημερινό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά»

Πλάνα από την πορεία των εργασιών στο Ναό. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com