Αρχική / Αρχική Σελίδα / Με ή χωρίς Λαρεντζάκη;

Με ή χωρίς Λαρεντζάκη;

Η νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο έδωσε την “ντόπα” που χρειαζόταν η “Βασίλισσα” ωστόσο ανήκει στο παρελθόν η οποία πλέον έχει στο μυαλό της μόνο ένα παιχνίδι: τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό «Δύο Αοράκια» 17/02, 17:15.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει σημαντικό προβληματισμό καθώς η παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, είναι ακόμα αμφίβολη. Ο Λαρενττζάκης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Βετούλα, λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.

Παρ’ όλα αυτά, την Τετάρτη 14/02 θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.
Την ίδια στιγμή, όμως θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.
Η συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι παραμένει αμφίβολη και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, σχετικά με τη συμμετοχή του.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος με Μπακασέτα

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το Φορτούνη και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο τέλος με κεφαλιά του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com