Με πολλές εκπλήξεις η ενδεκάδα της ΑΕΚ!

Αρκετές αλλαγές αποφάσισε να πραγματοποιήσει στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει των αγώνων με Αστέρα και ΠΑΟΚ!

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της θα παραταχθεί σε λίγη ώρα η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό! Ο Ιταλός τεχνικός σε σχηματισμό 4-2-3-1 επέλεξε τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Παουλίνιο στα δεξιά της άμυνας, τον Χουλτ στα αριστερά, ενώ δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Βράνιες, Οικονόμου. Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Κρίστισιτς, Σαμπανάτζοβιτς, ενώ στα φτερά της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ντέλετιτς (δεξιά) και Αλμπάνης (αριστερά). Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Λιβάγια και Γιακουμάκης.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -