Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Μένουν οι Λάνγκφορντ και Σλότερ, κοντά και σε Ματσιούλις η ΑΕΚ!

Μένουν οι Λάνγκφορντ και Σλότερ, κοντά και σε Ματσιούλις η ΑΕΚ!

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι τελικές επαφές για τους δύο παίκτες της «Βασίλισσας», ενώ πολύ κοντά στην παραμονή του βρίσκεται και ο Λιθουανός!

Θετικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις των ανανεώσεων στο τρίδυμο Λάνγκφορντ, Σλότερ και Ματσιούλις. Για τους δύο πρώτους τα πράγματα βρίσκονται σε τελικό στάδιο, καθώς τόσο οι παίκτες, όσο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιθυμούν την παραμονή τους για μία ακόμη σεζόν στην Βασίλισσα, με την τελευταία να έχει ως βασικό στόχο την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ που κατέκτησε το Κύπελλο, σε μια χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόωρα. Η περίπτωση τώρα του τρίτου παραμένει και η πιο δύσκολη, παρόλα αυτά έχει μπει και αυτή σε θετικό δρόμο.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως θα παραμείνουν και οι τρεις, όπου αν το πετύχει θα έχει στο χέρι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την επόμενη σεζόν που ξεκινά με διεκδίκηση τίτλου στο Final 8 του BCL. Αν λοιπόν, κλείσει με θετικό τρόπο αυτές τις συμφωνίες θα έχει το πεδίο ελεύθερο να κοιτάξει για ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ώστε να διαμορφωθεί η τελική εξάδα των ξένων. Τι άλλο ψάχνει ωστόσο;

Με γνώμονα την αποχώρηση του Ρέι είναι δεδομένο πως η ομάδα θα αναζητήσει ένα κόμπο γκάρντ που θα αγώνιζεται στις θέσεις 1 και 2, κάτι που ο Ρέι δεν προσέφερε στην ΑΕΚ, ενώ αν τελικά συμφωνήσει θετικά με τον Γιόνας, τότε θα ψάξει για παίκτη να τοποθετείται στη θέση 4 και σε ορισμένα σχήματα και στη θέση 5. Πρωτεύον, όμως, είναι οι συμφωνίες των τριών προαναφερθέντων και τα υπόλοιπα έπονται.

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Super Cup στο μπάσκετ – Συμμετέχει και η ΑΕΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 1ου Super Cup στις 23 – 24 Σεπτεμβρίου. Ο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com