Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Μιχάλης Μικελλής: Ένα παιχνίδι μια χρονιά!!

Μιχάλης Μικελλής: Ένα παιχνίδι μια χρονιά!!

Αύριο η οικογένεια της ΑΕΚ θα ζήσει μία ακόμα μεγάλη στιγμή.

Οι ΜΑΓΚΕΣ έχουν την ευκαιρία με νίκη να κατακτήσουν πανάξια το φετινό πρωτάθλημα!!!

Είμαι σίγουρος ότι θα τρώνε σίδερα, θα δώσουν τα πάντα για να κάνουν ευτυχισμένο όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους!!

Το bullying, αλλά και όλη την αισχρότητα που εισέπραξαν στου Ρέντη την περασμένη Τετάρτη, σίγουρα τους έχει επηρεάσει αλλά τους έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, τους έχει πεισμώσει, και αύριο είμαι βέβαιος ότι θα τρώνε σίδερα!!

Θέλω όμως να επιστήσω την τεράστια προσοχή στον κόσμο μας, να προστατέψουμε την ομάδα από οποιαδήποτε προβοκάτσια του αντιπάλου, όπου ενδεχομένως θα προσπαθήσουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, και να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε λάθος γίνει στην κερκίδα!!

Για αυτό λοιπόν φίλε οπαδέ!!

Εσύ που θα βρεθείς αύριο στο γήπεδο, βοήθα την ομάδα μονάχα με τη φωνή σου, μονάχα με την ψυχή σου, δώσε ώθηση στους ΜΑΓΚΕΣ να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας!!

Υ.Γ ΜΑΓΚΕΣ μπορείτε, έχετε τον τρόπο, την μαγκιά, την ψυχή, να μας βγάλετε πάλι στους δρόμους!! Το κάνατε στο παρελθόν, μπορείτε να το κάνετε και τώρα!!

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η καλύτερη “ντόπα”…

Το πιάσαμε από δω, το πήγαμε από εκεί, το εξαντλήσαμε το θέμα… Την ανάλυση επί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com