Μηνύματα αισιοδοξίας για ταχύτερη επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα, από τον ένα μήνα που αρχικά είχε εκτιμηθεί, αφήνει ο τραυματισμός του διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ.
Στην Ένωση περιμένουν ευχάριστα νέα, για ταχύτερη επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα μετά από τον τραυματισμό του.
Ο διεθνής πορτιέρε των «κιτρινόμαυρων» υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα, σε προπόνηση της Εθνικής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα.
Στο σημερινό της δημοσίευμα η «Ώρα των Σπορ», αναφέρει ότι στην ΑΕΚ υπάρχει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για μικρότερο διάστημα απουσίας του Βασίλη Μπάρκα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο λόγος αυτής της αισιοδοξίας σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το είδος του τραυματισμού, αφού πρόκειται για κάταγμα στον αντίχειρα, και όχι σε κάποιο άλλο δάκτυλο που δύσκολα μπορεί να επανέλθει.
Η κατάσταση του δείχνει καλύτερη από ό,τι αρχικά αναμενόταν, και πιο σαφής εικόνα αναμένεται να υπάρχει τις επόμενες μέρες, για να φανεί και πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στη θεραπεία.
Η συμμέτοχη του στο ντέρμπι με τον Οσφπ, στο Καραϊσκάκη είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του, δύσκολα θα μειωθεί ώστε να είναι έτοιμος το σίγουρο είναι ό,τι θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλου.

