Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μισή ώρα νωρίτερα το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ

Μισή ώρα νωρίτερα το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ

Μισή ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ.

Το αυριανό και τελευταίο φιλικό της «Ένωσης», στην Πολωνία κόντρα στην Σταλ Σταλόβα, θα ξεκινήσει στις 10:30 (ώρα Ελλάδας) το πρωί (και όχι στις 11:00)  και στο γήπεδο Nowiny Stadion,το συγκεκριμένο γήπεδο βρίσκεται στην περιόχη του Κιέλτσε, 15 περίπου λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ.

Ο λόγος της αλλαγής του γηπέδου είναι γιατί θα επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του Πιλκάρσκι με δυο σερί παιχνίδι σε διάστημα λίγων ωρών, να  θυμίσουμε η Ένωση αναχωρεί από το Κιέλτσε αύριο το απόγευμα,

Μετά το ματς δηλαδή οι παίκτες θα γευματίσουν και κατόπιν οδικώς θα αναχωρήσουν για τη Βαρσοβία, όπου θα “πετάξουν” για Αθήνα.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Σούπερ διαγωνισμός: Το AEKPASSION σας στέλνει ΞΑΝΑ δωρεάν ένα τριήμερο στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής!

Ακολουθείστε πιστά τους όρους συμμετοχής και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί που θα βρεθείτε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com