Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Να μάθει για τον άθλο της 4ης Απριλίου του 1968 ρωτούσε ο Ρέι (ΦΩΤΟ)

Να μάθει για τον άθλο της 4ης Απριλίου του 1968 ρωτούσε ο Ρέι (ΦΩΤΟ)

 Για την ιστορική νύχτα της 4ης Απριλίου του 1968 ήθελε να μάθει ο Κέντρικ Ρέι.

Στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ, στο Νέο Ηράκλειο ξεναγήθηκε μετά τις υπογραφές ο Κέντρικ Ρέι, ο 25χρονος γκαρντ ενθουσιάστηκε από την ρετρό φωτογραφία με το γεμάτο Καλλιμάρμαρο, την ιστορική νύχτα της 4ης Απριλίου του 1968 και ρώταγε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα γύρω από την ιστορία της «Βασίλισσας».

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ από την πλευρά της, αφού ενημέρωσε πλήρως τον παίκτη για την ιστορική ημέρα που η ΑΕΚ έγραψε ιστορία, του δώρισε ένα DVD της ταινίας-έπος «1968», η οποία έχει σκηνοθετηθεί από τον Τάσο Μπουλμέτη και είναι παραγωγής της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα»

Στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο κόουτς της Βασίλισσας Ηλίας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com