Νέα “Βόμβα” από τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο Μάρκους Σλότερ στην «Βασίλισσα»

Νέα Βόμβα από τον Μάκη Αγγελόπουλο και την ΑΕΚ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Σλότερ!

Νέα μεγάλη κίνηση έκανε η «Βασίλισσα» με παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας, η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Σλότερ για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο 34χρονος σέντερ Μάρκους Σλότερ (2,03μ.) που την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης,κατακτώντας μαζί της την Ευρωλίγκα το 2015.

Η προσθήκη του θηριώδη Μάρκους Σλότερ, είναι εισήγηση του προπονητή της «Ένωσης», Ηλία Παπαθεοδώρου, που τον είχε ως πρώτη επιλογή και είχε κάνει ξεκάθαρο πόσο πολύ τον ήθελε.

- Advertisement -

Ο Θηριώδης σέντερ διακρίνεται για τις αμυντικές του αρετές και λιγότερο για το επιθετικό του ταλέντο, έχει περάσει από Καρσίγιακα, Χιτ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκραβελίν, Μπρέμερχαφεν, Χάβρη, Νανσί, Βαγιαδολίδ, Μπάμπεργκ, Ρεάλ, Νταρουσάφακα, Βίρτους Μπολόνια και Μπαχτσεσεχίρ.

Την περασμένη περίοδο είχε με την ομάδα του Στέφανου Δέδα 7,1 πόντους (70,5% στα δίποντα, 57,6% στις βολές), 7,8 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, 0,4 τάπες και 1,7 λάθη σε 26,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2013, 2015), δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας, το πρωτάθλημα Γερμανίας (2012), καθώς και το Κύπελλο της χώρας, ενώ το 2011 είχε ψηφιστεί πιο θεαματικός παίκτης στην Ισπανία και ήταν MVP του All Star Game στην Τουρκία το 2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -