Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο αντίπαλος όταν σας βλέπει έτσι θα λέει… «την έκατσα»

Ο αντίπαλος όταν σας βλέπει έτσι θα λέει… «την έκατσα»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δούλεψε στην απογευματινή προπόνηση στο Πιλκάρσκι, το αγωνιστικό μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στην ΑΕΚ, και τη θεμελιώδη αρχή του, ώστε να μπορούν οι παίκτες του να κινούνται χωρίς την μπάλα.

Ο 47χρονος τεχνικός πάνω στον τομέα αυτό έβγαλε από το (πλούσιο) ασκησιολόγιο του, μια ιδιαίτερη άσκηση τοποθέτησε του παίκτες του στο γήπεδο σε (διάταξη 4-2-3-1) και εκείνο που τους ζήτησε  ήταν μετά από δικό του σύνθημα να κάνουν όλοι μαζί οι παίκτες, από την θέση στην οποία βρίσκονται, μια συγκεκριμένη κίνηση.

Η φιλοσοφία της άσκησης ήταν να μάθουν οι ποδοσφαιριστές να κινούνται συγχρονισμένα όταν θα πιέζουν τον αντίπαλο, ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε την φιλοσοφία της άσκησης, με ένα ιδιαίτερο τρόπο «Είμαι ο αντίπαλος και έχω την μπάλα στα πόδια μου. Όταν σας βλέπω να κινείστε όλοι μαζί, τι είναι αυτό που βλέπω; Να έρχονται κατά πάνω μου δέκα παίκτες και όχι μόνο ένας. Και τότε θα πω, την… έκατσα… Σκατά ».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο

Φουλ αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες της ΑΕΚ.  Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ακαδημιών …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com