Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Ο διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό του διαιτητή της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο Iωάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Μακεδονίας θα έχει βοηθούς τους Νικολαϊδη και Νικολακάκη με τέταρτο τον Γκρατσάνη από το σύνδεσμο των Τρικάλων, ενώ στο VAR θα είναι ο Γκορτσίλας με AVAR τον Μωϋσιάδη.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Ο Βίντσιτς στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Σλοβένος θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει στη μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, την ερχόμενη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com