Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Την Κυριακή (4/5) η Ένωση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Αλβανός ρέφερι Ενέα Γιόργκι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπέκελ, ενώ AVAR και OVAR θα είναι οι Πέτρος Τσαγκαράκης και Βασίλης Φωτιάς. Βοηθοί του Γιόργκι θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντένις Ρέτζα και Ρίντιγκερ Τσοκάι ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -