Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Λόγος που έδωσε τριήμερο ρεπό ο Κωστένογλου

Ο Λόγος που έδωσε τριήμερο ρεπό ο Κωστένογλου

 Τις «απαραίτητες» ανάσες χρειαζόντουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ και πολλή δουλεία για την συνεχεία.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν χθες στα Σπάτα, μετά το παιχνίδι με την Λάρισα το περασμένο Σαββάτο και το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου  ήταν να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, και να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Και για το παιχνίδι με το Βόλο να απομένουν αρκετές ημέρες (Κυριακή 20/10-19:30), ωστόσο το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι άκρως απαιτητικό και κρίσιμο και θα χρειαστεί σωστή δουλειά και προετοιμασία.

Οι τρεις μέρες που έδωσε ρεπό ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ, μπορεί να φάνηκαν πολλές σε κάποιους άλλα έχουν μια εξήγηση, καθώς ήταν απαραίτητες για τους παίκτες. Ουσιαστικά, από την έναρξη της προετοιμασίας οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν πάρει «ανάσες», παρά μόνο μονοήμερα ρεπό και τη δεδομένη στιγμή ήταν ευκαιρία για να αποφορτιστούν, και να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν έτοιμοι για την απαιτητική συνέχεια.

Η σεζόν όπως έχει εξελιχθεί για την Ένωση, είναι αναγκαίο για τον «Κωστέ» και τους συνεργάτες του να κάνουν αρκετές κινήσεις σε πολλά επίπεδα.

Να φροντίζουν για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, αλλά και την αγωνιστική. Για το δεύτερο κομμάτι, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την εποχή… Καρντόσο,  και ο Κωστένογλου με τους συνεργάτες του έχουν σχεδιάσει ένα «ειδικό» πρόγραμμα προπόνησης, που περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής αλλά και στις στατικές μπάλες.

Στο ψυχολογικό κομμάτι όμως, το «καθάρισμα» του μυαλού η συγκέντρωση στις επικείμενες υποχρεώσεις, ώστε να επανέλθει η ΑΕΚ σε τροχιά κορυφής, κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει αυτό το μικρό διάλειμμα, Έτσι έπειτα από συζήτηση που έγινε με τους αρχηγούς της ομάδας, πάρθηκε η απόφαση για το τριήμερο ρεπό.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ολιβέιρα: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, το μυαλό μου είναι 200% εδώ!»

Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο Πορτογάλος σέντερ φορ για όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com