Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο Λούκα Μπάνκι σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της Βασίλισσας

Ο Λούκα Μπάνκι σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της Βασίλισσας

Η περίπτωση του Λούκα Μπάνκι έχει περάσει μπροστά για τον πάγκο της ΑΕΚ. Υποχώρησε η λύση Ζούρου, ενώ στα υπόψη είναι και ένας ακόμη ξένος. 

Αν και η περίπτωση του Ηλία Ζούρου δεν έχει εγκαταλειφθεί, φαίνεται πως στο προσκήνιο έχουν περάσει δύο περιπτώσεις ξένων προπονητών. Η πρώτη αφορά τον Λούκα Μπάνκι, τον Ιταλό προπονητή που αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάμπεργκ, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Άιναρς Μπαγκάτκις. Το θέμα του Ιταλού φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο με την ΑΕΚ να έχει πολύ καλές πιθανότητες να τον φέρει στην Ελλάδα.

Φαίνεται πως το θέμα του Μπάνκι θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ημέρες, καθώς η ΚΑΕ δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο. Στα υπόψη της ΑΕΚ υπάρχει ακόμα ένας ξένος προπονητής, ο οποίος φαίνεται πως δεσμεύεται με συμβόλαιο. Και βέβαια υπάρχει πάντα η λύση του Ηλία Ζούρου.

Ο 53χρονος Μπάνκι ήταν συνεργάτης του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο της Σιένα στη χρυσή εποχή της ομάδας, ενώ πέρασε σε ρόλο head coach το 2012 οδηγώντας την ομάδα του στον τίτλο το 2013. Συνέχισε στην Αρμάνι Μιλάνο με την οποία πήρε το πρωτάθλημα το 2014 και αποχώρησε μετά το καλοκαίρι του 2015. Το 2017 ανέλαβε την Τορίνο και πριν λίγους μήνες πήρε τη θέση του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάμπεργκ.

Σχετικά με Αντώνης Κατσαρός

Αντώνης Κατσαρός
Ο Αντώνης Κατσαρός κατάγεται από τη Κόρινθο και είναι δημοσιογράφος με "καψούρα" την ΑΕΚ και το μπάσκετ γενικότερα. Αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του AEKPASSION ώστε να συμβάλει στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση για τη Βασίλισσα και όχι μόνο.

Ελέγξτε επίσης

Νίκησε και την Μπάνβιτ

Η ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι με μία καλή εμφάνιση και στην Τουρκία απέναντι στην Μπάνβιτ, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com