Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Όλοι δίπλα στη Βασίλισσα

Όλοι δίπλα στη Βασίλισσα

Κάλεσμα στον κόσμο να είναι δίπλα της όλη τη σεζόν η Βασίλισσα σε πρωτάθλημα κύπελλο και BCL.  

 Σε μια κίνηση που δεν αφήνει δικαιολογίες σε αυτούς που της γυρίζουν την πλάτη αναμένεται να προχωρήσει η Βασίλισσα. Η μπασκετική ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα θεσπίσει εισιτήριο κόστους μόλις 5€ για όλες τις διοργανώσεις συμπεριλαμβανομένου και του Basketball Champion League.

Αυτή η κίνηση ερμηνευεται δικαίως ως κάλεσμα στον κόσμο που πρέπει να στηρίξει την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση ώστε να ανεβάσει και να διατηρήσει τη Βασίλισσα στο θρόνο της. Ασφαλώς δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι τα φθηνά εισιτήρια διαρκείας παραμένουν ως η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια τέλος θα έχουν κόστος 10, 20, 50 και 100 ευρώ για το πρωτάθλημα ενώ για την Ευρώπη θα κοστίζουν 15, 25, 50 και 100.

Σχετικά με Σπύρος Στιβακτάς

Σπύρος Στιβακτάς
Ο Σπύρος Στιβακτάς γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1974. Σπούδασε στο Λονδίνο της Αγγλίας την επιστήμη της ηλεκτρονικής και τηλεματικής και δραστηροποιειται στον τομεα της τηλεϊατρικής και συστηματων Laser ως προμηθευτης και τεχνικος αναλυτης. Το πάθος του για την ΑΕΚ τον έχει εδώ και πολλά χρόνια ενεργοποιήσει στην καθημερινή του ενασχόληση με την ομάδα κάτι που πλέον γίνεται μέσω του ομιλου AEKPASSION.

Ελέγξτε επίσης

Χωρίζουν οι δρόμοι ΑΕΚ – Γιαννόπουλου

Προς το τέλος οδεύει η συνεργασία των δύο πλευρών. Σε… διαζύγιο καταλήγουν, όπως όλα δείχνουν, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com