Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / ΠΑΕ ΑΕΚ: “Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια” (pic)

ΠΑΕ ΑΕΚ: “Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια” (pic)

Στις 25 Ιουλίου του 2017 ήταν μια πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ, αφού εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το ξεκίνημα της ανέγερσης του γηπέδου της “Αγιά Σοφιάς”!

Με αφορμή αυτό το τεράστιο και ιστορικό γεγονός λοιπόν, η “κιτρινόμαυρη” διοίκηση ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media.

Ακολουθεί παρακάτω:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Τρία χρόνια «Αγιά Σοφιά» (Vid)

 Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά». Σε ένα χρόνο από σήμερα η ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com