Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Πάλι γίναμε γκρινιάρηδες;;

Πάλι γίναμε γκρινιάρηδες;;

Παρακολουθώ πάλι τις τελευταίες μέρες, ένα αυξανόμενο κύμα γκρίνιας, για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ…

Αποχωρήσεις, μεταγραφές, προπονητής και τα ρέστα…. Θα τα ξαναπώ άλλη μια φορά… Ο Μελισσανίδης είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας, με μεγάλη και σφαιρική γνώση του αντικειμένου… Και έχει και αλλεργία στο να πετάει λεφτά…

Είναι μετρημένος, δεν κάνει τρέλες και έχει ανεβάσει πολύ την υπεραξία του Σωματείου σε επίπεδο πρεστίζ… Δηλαδή, η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα, η ΑΕΚ δεν μασάει από εκβιασμούς, η ΑΕΚ τηρεί τις συμφωνίες της μέχρι κεραίας….

Η ΑΕΚ, παραγοντικά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, πράγμα που φαίνεται από την συνεχή ανοδική πορεία της ομάδας…

Όταν αυτό θα σταματήσει να ισχύει, τότε να γκρινιάξουμε ρε παιδιά, όχι νωρίτερα όμως…. Και μην ξεχνάμε ότι παράλληλα η ΑΕΚ κατασκευάζει και Γήπεδο και μάλιστα με εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς… Κριτική θα κάνουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, εκεί γίνεται το πρώτο ταμείο. Το οριστικό ταμείο όμως, γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου…

Εκεί κρίνονται όλοι και όλα και όχι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή στα σχόλια στα μπλόγκς και στα σάιτς…. Άρα κάθε κριτική, κάθε γκρίνια τώρα είναι τουλάχιστον άκαιρη και άδικη, ειδικά όταν ένα μήνα πριν, κατέκτησε η ομάδα το πρωτάθλημα, μετά από 24 χρόνια….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Αγνοείται η ισονομία

Η βαριά τιμωρία της ΑΕΚ, δίκαιη ή όχι θα κριθεί οριστικά από το εφετείο, εγείρει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com