Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Πήρε και τον Κροάτη Μπουνέτα η ΑΕΚ

Πήρε και τον Κροάτη Μπουνέτα η ΑΕΚ

Τον διεθνή δεξιό Κροάτη ίντερ Μαρίν Μπουνέτα έκλεισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Μια ακόμη μεταγραφή έκλεισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τον διεθνή Κροάτη Μαρίν Μπουνέτα, ο 24χρονος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ, την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Σλοβενικής Μάριμπορ η «Ένωση» αγόρασε τα δικαιώματα του και τον κάνει δικό της.

Ο Κροάτης είναι γεννημένος στις 9/7/1995, έχει ύψος 1,89 μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ντουρμπάβα, μέσα στην εβδομάδα ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Να πάρει την πρόκριση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Τον Ιωνικό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, για τους «16» …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com