Πολλά φιλικά ζήτησε ο Καρντόσο

Και πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Κιέλτσε θα ήθελε φιλικό  παιχνίδι ο Καρντόσο.

Η σεζόν ξεκινάει για την ΑΕΚ στις 24 Ιουνίου, η αναχώρηση για το Κιέλτσε είναι στις 2 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μιγκέλ Καρντόσο στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας τόνισε πως θα ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά ανεξαρτήτου δυναμικότητας αντιπάλου.

Ζήτησε εφόσον είναι δυνατόν να δοθεί φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Πολωνία, δηλαδή την πρώτη προπονητική εβδομάδα της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να συμβεί αυτό για δύο λόγους, αφενός να δει σε συνθήκες αγώνων τους παίκτες του και τσεκάροντας καλύτερα το ρόστερ και αφετέρου είναι της άποψης πως μέσα από τα πολλά παιχνίδια οι παίκτες «δένονται» καλύτερα μεταξύ τους.

Τα πολλά φιλικά μέσα στην προετοιμασία και τόσο γρήγορα είναι κάτι που το κάνουν πολλοί Πορτογάλοι προπονητές, το είχε κάνει ο Σάντος το 2004  είχε παίξει με το Μαρκό, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Βέβαια είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα τέλη Ιουνίου στην Αθήνα ώστε να δώσει φιλικό με την ΑΕΚ.

- Advertisement -

Η ΑΕΚ επίσης ψάχνει ένα δυνατό φιλικό με μεγάλο ευρωπαικό σύλλογο για της 30 Ιουλίου στην Αθήνα που θα είναι η πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι στις 8 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -