Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πρωινή προπόνηση, και αποκατάσταση το απόγευμα για τους παίκτες της ΑΕΚ

Πρωινή προπόνηση, και αποκατάσταση το απόγευμα για τους παίκτες της ΑΕΚ

Το αυριανό πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ, περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί και αποκατάσταση το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Τρεντσίν  το αυριανό πρόγραμμα προπονήσεων το οποίο περιλαμβάνει, στις 10:00 το πρωί προπόνηση στο γήπεδο, ενώ το απόγευμα, το πρόγραμμα θα έχει αποκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Είναι ένας τίτλος – ευκαιρία για διάκριση, αλλά είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος ξεκινήματος της χρονιάς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για όλα όσα αφορούν την “Βασίλισσα” μέσα στο επόμενο διάστημα. O …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com