Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Προς αναβολή η προπόνηση της Τρίτης

Προς αναβολή η προπόνηση της Τρίτης

Στον «αέρα» και η σημερινή προπόνηση λόγω κορωνοϊού.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» με τα ενεργά κρούσματα να ανέρχονται συνολικά στα 16 (παίκτες+μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος).

Η σημερινή προπόνηση ενδέχεται να αναβληθεί για προληπτικούς λόγους μέχρι να «ξεκαθαρίσει» η κατάσταση με τα κρούσματα εντός της ομάδας.

Το πρωί της Τετάρτης είναι προγραμματισμένος νέος κύκλος covid τεστ κι όσων το τεστ είναι αρνητικό για τέταρτη συνεχόμενη φορά από το ταξίδι στην Ουκρανία και έπειτα θα μπορούν να συμμετέχουν στις επόμενες προπονήσεις.

Τα 16 ενεργά κρούσματα παραμένουν σε καραντίνα, ενώ σε τεστ υποβλήθηκαν και οι άνθρωποι στα γραφεία της ΠΑΕ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά στον νέο ιό.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

«Μπαίνει» ο Σάκχοφ, ατομικό για οκτώ παίκτες!

Από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς ο Ουκρανός – Διαβάστε όσα συνέβησαν την Τετάρτη στα Σπάτα. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com